Skriv

Få et budskab, fra den anden side – få hjælp fra dine guider og dine mentorer.
Jeg agerer kanal for mange forskellige budskaber – på forskellige niveauer og i forskellige sammenhænge. 
Jeg får svar på de spørgsmål, som du gerne vil stille og så får jeg også svar på de spørgsmål, som du glemte at stille. 
Jeg arbejder bedst med åbne spørgsmål, som: ”Hvad skal jeg have med mig lige nu? 
eller ”Hvordan navigerer jeg i nuet, for at bevæge mig den vej jeg gerne vil?”. ”Hvad vej vil jeg egentlig?” 
eller ”Hvad er min livsopgave og hvor ser jeg mig selv om 5 år?”….sidstnævnte 
var nu mere for sjov men det ér faktisk et spørgsmål jeg har stillet, for en klient og der kom svar på tiltale. 
Hvis du giver dine guider og mentorer de bredeste rammer, for at svare på dine spørgsmål, 
så lover jeg dig at du får mere med, end du havde regnet med.

DKK 500 inkl. moms - altid minimum 450 ord.
Kontakt

Hvad siger andre?

 • Jeg havde før vores session brug for at få ro på - at stole på min intuition…jeg havde brug for, at få ro og vished om, at jeg bare skulle læne mig tilbage og tro på, at det jeg godt vidste ville komme til mig, også ville komme til mig. Det hjalp du mig med. Du gav mig ro, og tro på mig selv. Du gav mig tro på, at jeg ikke behøvede at søge svar hos andre, eller andre steder, end hos mig selv. Det gjorde jeg….stoppede fuldstændig med at søge svar på mine ”spørgsmål” hos andre bl.a. tarot/clairvoyance mm. og bare stole på, at det jeg ønskede, nok skulle komme til mig. Det har virket. Summeret op…så har sessionen med dig givet mig ro og tro på mig selv.
  Lykke
  Hvid sommerblomst
 • 1000 tak for en dejlig samtale vi havde den fredag. Der var meget der var spot on. En ting der ramte mig og det kan sagtens være en tilfældighed at du bruget ordet bonderose, men det kan også være et ord du fik ”fra oven”. Lige bonderosen er mit største minde, som jeg kan huske. Jeg elskede min morfars have. De kæmpe bonderoser, der var der, og syrener, har siden været et kært minde om min elskede morfar. Jeg boede ved ham, da jeg kom hjem fra spædbørnehjemmet. Min mor var kun 15, da jeg kom til og sikkert derfor boede vi der, til jeg skulle starte i skole.
  Vores samtale var en bekræftelse på det jeg mærker og der hvor jeg er på vej hen. Låget bliver lettet og ja fik jo også dér en bekræftelse på at det er ok. Ønsker dig alt held fremover og vil klart anbefale dig til andre i min vennekreds.
  Kærlig hilsen Tina
  Morfar med skræmt lille pige på armen
 • Jeg var meget glad for at jeg valgte en sesssion hos netop dig, da du gav et helt særligt nu og her ”coaching” i stedet for ”det sker fremover”. Jeg følte mig lidt ”snydt” da det jo ikke er det man forbinder med clairvoyance, og man håber på fremtidsudsigter MEN jeg er i dag meget lykkelig, da du guidede mig til at blive i mit kreative felt, så jeg ikke føler mig lige så forvirret, om jeg skal vælge den ene eller den anden vej - at jeg blot skal følge, hvad jeg vil og ikke følge familie og venners forventninger. 
  Tusind tak for det.
  Kærlig hilsen Laura
  Lilla Blomst
 • Jeg synes du var god. Jeg fik svar på de spørgsmål jeg havde og konkrete ting at arbejde med. Jeg havde det rigtigt godt efter læsningen og har haft ro lige siden. Tak for læsningen.
  Kærlig hilsen Lene
  Gul sommerblomst
 • Jeg har lige haft en dejlig samtale med Christina. Det var en dejlig varm oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
  Kærlig hilsen Marianne
  Lilla Blomst
Kontaktformular - klik her
Christina Veronica Clausen
+45 61 61 72 42
Bispebjerg - København
Veddelev - Roskilde
crossmenu