På hvilken måde adskiller Christina sig fra andre i branchen?

Sti - Veddelev
Christina adskiller sig på den måde, at hun har flere livs erfaring, med det hun gør. Hun er et sted i sit liv, hvor hun er klar til at give videre. Klar til hjælpe dig. 

Hun er ikke gratis, for der er nødt til at være en udveksling af energi, ellers mistes flowet og i den fysiske verden er penge bare en stor del af dette flow. Stod det til Christina, så gjorde hun det gratis, men sådan fungere den fysiske verden ikke, og det ville ingen mening give, for hverken dig eller Christina – der skal tænkes langsigtet her og ikke kortsigtet. Det er den verden vi går imod. Bæredygtighed er langsigtede løsninger og en verden i ro. 

Nemt at sige ja, men lader vi Christina arbejde med det, hun er allerbedst til, så er vi mange der vil være taknemmelige. Både i den fysiske og i den åndelige verden. Hun har en helt exceptionel evne til at skabe energi og sprede energi på sin vej, så hjælp hende med at det bliver hendes livsvej, som det var tiltænkt fra starten. Hun mener nemlig ikke selv, at hun er det værd men det lover vi, at hun er, og det finder hun snart ud af, med jeres hjælp.

Kontaktformular - klik her
Christina Veronica Clausen
+45 61 61 72 42
Bispebjerg - København
Veddelev - Roskilde
crossmenu