Hvorfor Christina?

Spirituel vejledning og healing er de ældste værktøjer i værktøjskassen. De har været i brug siden jorden blev til og kun udviklet sig siden. Begge begreber er til for at skabe forbindelse mellem den åndelige verden og den fysiske verden. Nogle mennesker kan lide dem og trives med dem, andre er dem gerne foruden. Det er vigtigt at sige, at der ikke er noget rigtigt og forkert her. 

Et menneske kan sagtens gå gennem livet uden brug af Spirituel vejledning og healing, og stadig nå de læringsmål der er aftalt i forbindelse med reinkarnationen. Utallige mennesker går gennem livet uden at skænke den åndelige verden én eneste tanke og igen, det er helt ok. Vi, i den åndelige verden, mener stadigvæk at brugen af spirituel vejledning og healing kan hjælpe mennesket med at nå en balance, som gør det nemmere at møde de udfordringer, som livet byder på. 

Derfor sætter vi en masse lysarbejdere på jorden. De er med til at åbne portaler og skabe forbindelsen mellem himmel og jord – for at bruge et mere jordisk udtryk.
Veronicas Hus - Sti på engen bag Veddelev Havn
Christina er en af de lysarbejdere, og hun er en af de garvede af slagsen. Hun har healet mange i dette liv og liv før dette. Hun har været en tro støtte for mange af os, på vores forskellige livsveje. Om hun er på jorden eller her, har hun den samme opgave. At skabe ro og tryghed hos dem hun møder på sin vej. Hendes mor var før hende en af de største, og nej jeg siger ikke ”var”, fordi hun ikke er på jorden eller i den åndelige verden mere, men fordi hun lige nu også er på jorden i en reinkarnation, hvor hun også er ved at lære. De to har været del af den samme sjælegruppe i mange mange år, i mange generationer og i mange liv før dette. Et makkerpar der ikke findes stærkere, hvis du spørger os, og det gør du, hvis du læser dette. 

Det er aldrig et tilfælde, hvad du læser, eller hvad du hører. Alt bliver præsenteret for dig af en grund. Dog skal du altid huske, at du har dit frie valg. Du har altid, som menneske, valget – vil du den vej eller den anden vej. 

Mange veje fører til målet, og ingen siger at spirituel vejledning og healing, er det rigtige for dig. Det kan sagtens være, at det er noget helt andet, der taler til dig og gør det det, så er dét det er rigtige for dig. Stol på det. Stol på din intuition. Det er det eneste, jeg beder dig gøre, for så går det aldrig helt galt. Stopper du med at lytte, så er det at alt kan blive sløret og uigennemsigtigt. Healing og clairvoyance kan hjælpe dig til at se tingene klart igen eller måske bare en smule klarere end nu. Du har altid en mulighed for at se tingene fra et andet perspektiv, men mange gange kan det være svært at gøre alene. Mange gange kan det virke skræmmende at åbne op for at alt er energi og energi, kan godt virke skræmmende, når man ikke ved, hvad det er. 

Lærer man sin egen energi at kende. Bliver man god til både at give og tage imod, så skaber det en naturlig balance. Det er den balance, der gør, at du trives. Det er den balance der gør at du kan møde dine livsopgaver med ophøjet ro og gå-på-mod.
Kontaktformular - klik her
Christina Veronica Clausen
+45 61 61 72 42
Bispebjerg - København
Veddelev - Roskilde
crossmenu